Bosch virhekoodit

Sinä olet täällä:
Jotkut virheet sammuttavat käyttöyksikön. Jos näin tapahtuu, voit silti pyöräillä milloin tahansa."Jotkut Bosch-virhekoodit on helppo korjata ja ne voidaan suorittaa itse. Vianmääritystoimintoja, joissa on merkintä ""ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään"", ei kuitenkaan pidä suorittaa."
Tässä on täydellinen luettelo Bosch ebike -virhekoodeista. Toivottavasti siitä on apua.
Bosch Error Codes Bosch-virhekoodit
KoodiSyyKorjaava toimenpide
410"Yksi tai useampi painike ajotietokoneessa on estetty."Tarkista, ovatko painikkeet tukossa esim. lian tai roskien takia. Puhdista painikkeet tarvittaessa.
414Käyttöyksikön liitäntäongelmaTarkista liitännät ja kontaktit
418Yksi tai useampi käyttöyksikön painike on lukittuTarkista, ovatko painikkeet tukossa esim. lian tai roskien takia. Puhdista painikkeet tarvittaessa
422Käyttöyksikön liitäntäongelmaTarkista liitännät ja kontaktit.
423EBike-akun liitäntäongelmaTarkista liitännät ja kontaktit.
424Tietoliikennevirhe komponenttien välilläTarkista liitännät ja kontaktit.
426Sisäinen aikakatkaisuvirheKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
430Ajotietokoneen sisäinen akkupaketti tyhjäLataa ajotietokone (pidikkeessä tai USB-portin kautta).
440Sisäinen virhe käyttöyksikössäKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
450Sisäinen ohjelmistovirheKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
490Sisäinen virhe ajotietokoneessaTarkista ajotietokone.
500Sisäinen virhe käyttöyksikössäKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
502Pyörän valaistuksen virheTarkista valo ja siihen liittyvät johdot. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään. Älä aja pimeässä ilman valoja.
503Nopeusanturin virheKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
510Sisäinen anturivirheKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
511Sisäinen virhe käyttöyksikössäKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
530Akku paketin virheSammuta eBike, irrota eBike-akku ja aseta eBike-akku takaisin paikalleen. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
531MääritysvirheKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
540LämpötilavirheeBike on sallitun lämpötila-alueen yläpuolella. Sammuta eBike-järjestelmä ja anna käyttöyksikön joko jäähtyä tai jäähtyä sallittuun lämpötilaan. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
550Virheellinen kuormitus havaittiin.Poista ylimääräinen kuorma. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
602Sisäinen akkuvirhe latauksen aikanaIrrota laturi akusta. Käynnistä eBike-järjestelmä uudelleen. Liitä laturi akkuun. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
603Sisäinen akkuvirheKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
605Akun lämpötilavirheeBike on sallitun lämpötila-alueen yläpuolella. Sammuta eBike-järjestelmä ja anna käyttöyksikön joko jäähtyä tai jäähtyä sallittuun lämpötilaan. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
605Akun lämpötilavirhe latauksen aikanaIrrota laturi akusta. Anna akun jäähtyä. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään
606Akun lämpötilavirheTarkista johdotus. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
610Akun lämpötilavirhe latauksen aikanaKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
620Akun jännitevirheVaihda laturi. Ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
640LatausvirheKäynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
655Sisäinen akkuvirheSammuta eBike-järjestelmä. Irrota akku ja aseta se takaisin. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään.
656Ohjelmistoversion virheOta yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään, jotta hän voi suorittaa ohjelmistopäivityksen
No displaySisäinen virhe ajotietokoneessaKäynnistä eBike-järjestelmä uudelleen sammuttamalla se ja käynnistämällä se uudelleen.
Powerpack vilkkuu
Flash-koodiSyyKorjaava toimenpide
Kaksi akun LED-valoa vilkkuuAkkupaketti viallinenOta yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään
Kolme akun LED-valoa vilkkuuAkkupakkaus liian kuuma tai kylmäIrrota akku laturista, kunnes latauslämpötila on saavutettu. Älä kytke akkua laturiin ennen kuin se on saavuttanut sallitun latauslämpötilan.
Ei valoja (ei latausmenettelyä)Pistoketta ei ole asetettu oikeinTarkista kaikki pistokeliitännät
Ei valoja (ei latausmenettelyä)Akun liitokset likaisetPuhdista akun kosketuspinnat varovasti kostealla liinalla
Ei valoja (ei latausmenettelyä)Pistorasia, kaapeli tai laturi viallinenTarkista, virran tulo; Tarkista laturi eBike huoltopisteessä
Ei valoja (ei latausmenettelyä)Akkupaketti viallinenOta yhteyttä Bosch eBike -jälleenmyyjään